20 Februarie 2019 07:49:46
Navigare
· PRIMA PAGINA
· PROGRAM CU PUBLICUL
· PROGRAM AUDIENTE
· NOUTATI
· PROIECTE
· LEGATURI UTILE
· CAUTA IN SITE
· HARTA CORNETU
· HARTA SITE
· ALBUM FOTO
· Informatii de interes public
· ACHIZITII PUBLICE
· CONCURSURI
Meteo
Evenimente Centrul Cultural


26.02.2019

Marti, 26 Februarie 2019, ora 18.00 "CONCERTUL PRIMAVERII" sustinut de ORCHESTRA DE SUFLATORI A CENTRULUI DE INSTRUIRE PENTRU MUZICI MILITARE02.02.2019

O comedie alerta de moravuri si naravuri, un text clasic derivat din commedia dell'arte, al carui subiect este valabil si astazi: impostura. În ce masura haina il face pe om, sau, in cazul nostru, halatul pe medic ?
Distributia: Marin Grigore, Ioana Rufu, Marius Costache, Iulian Glita, Bogdan Costea, Lavinia Cosma, Florentina Nastase / Rodica Pasca
Regia: Victor Olahut
Intrarea gratuita
Parteneri: Centrul Cultural Cornetu si Primaria Cornetu
Spectacolul se joaca in cadrul proiectului ”Cultura'n Sura - teatru pe soseaua de centura”, proiect finantat prin programul „In stare de bine”, sustinut de Kaufland România si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (www.instaredebine.ro).
21.12.2018

COPII TALENTATI, MEMBRI AI ANSAMBLULUI «CORALA CORNETENI», AU FOST ASTAZI ÎN MIJLOCUL MILITARILOR BATALIONULUI 495 PARASUTISTI „CAPITAN STEFAN SOVERTH”. CÂNTECELE PLINE DE UN PATRIOTISM APARTE, COLINDELE DE CRACIUN SI TRADITIONALUL PLUGUSOR AU APRINS FRUMOASA ATMOSFERA A SARBATORILOR DE IARNA. FELICITARI COLINDATORILOR SI DIRECTORULUI CENTRULUI CULTURAL CORNETU, ILFOV, DOMNUL COL. (R) PROF. MARIUS CRUCIANU.
20.12.2018

MOS CRACIUN, INSOTIT DE ORCHESTRA DE CRACIUNEI, A VENIT LA CENTRUL CULTURAL CORNETU PENTRU A OFERI CADOURILE DIN PARTEA PRIMARIEI TUTUROR COPIILOR DIN CADRUL SCOLII GIMNAZIALE NR. 1 SI AL GRADINITELOR NR. 1 SI NR. 2 (CU PROGRAM PRELUNGIT) DIN CORNETU.


19.12.2018

MIERCURI, 19 DECEMBRIE 2018, ÎNCEPAND CU ORA 13.00, LA CAMINUL CULTURAL DIN COMUNA BRANESTI (JUD. ILFOV), CASA CORPULUI DIDACTIC ILFOV ÎN PARTENERIAT CU CONSILIUL JUDETEAN ILFOV PRIN CENTRU JUDETEAN PENTRU CONSERVAREA SI PROMOVAREA CULTURII TRADITIONALE ILFOV, A ORGANIZAT CEA DE A IX-A EDITIE A FESTIVALULUI DE COLINDE ILFOVENE INTITULAT „O VESTE MINUNATA !”.
CELE MAI APRECIATE MOMENTE AU FOST OFERITE DE „CORALA CORNETENII” A CENTRULUI CULTURAL CORNETU (30 ELEVI DIN ÎNVATAMANTUL PRIMAR, COORDONATOR DIRECTORUL CENTRULUI CULTURAL CORNETU, COLONEL (R) PROFESOR MARIUS CRUCIANU), „GRUPUL DE OBICEIURI TRADITIONALE CORNETU” (15 ELEVI GIMNAZIU SI ADULTI INSTRUMENTISTI: SANDU PETRU, FLORIN COLCOVA, ANGELICA COSAILA, IONUT COLCOVA, MIHAI ZAMFIR) CE A SURPRINS PE TOTI SPECTATORII CU PROGRAMUL CARE A CUPRINS „PLUGUSORUL” (ADUCÂND UN PLUG PE SCENA), „CAPRA SI URSUL” (CU APARITIA MASCATILOR RESPECTIVI), AUTORUL ACESTOR SURPRIZE PLACUTE FIIND COORDONATORUL SI DIRECTORUL CENTRULUI CULTURAL CORNETU, COLONEL (R) PROFESOR MARIUS CRUCIANU.17.12.2018

CENTRUL CULTURAL CORNETU PREZENT LA COLEGIUL ECONOMIC VIILOR IN CADRUL ACTIVITATII ~SARBATORILE DE IARNA IN SATUL ROMANESC~SUNT FOARTE PREOCUPATI DE CUNOASTEREA SI ADAPTAREA CREDINTELOR STRAMOSILOR NOSTRI LA ZILE NOASTRE. CE-A FOST O SA MAI FIE IN MOD SIGUR, DATORITA LOR, PENTRU CA DUC MAI DEPARTE OBICEIURILE NOASTRE. CEI CURIOSI SA VINA SA-I VADA, SA-I ASCULTE SI VOR AVEA PARTE DE POVESTI APROAPE UITATE, LUMEA ASA CUM A FOST EA CANDVA...
15.12.2018

LANSAREA CARTII LUMINITEI OPREA - “EFECTUL MATRIOSKA” LA LIBRARIA HUMANITAS CRETULESCU.
CORALA “CORNETENII” A FOST PREZENTA CU UN MINI-CONCERT DE COLINDE.

VINE - VINE... MOS CRACIUN !!!
Aspecte din spectacolul "Mos Nicolae la Cornetu" desfasurat la Centrul Cultural Cornetu - 7 decembrie 2018

 • DRAGI LOCUITORI AI COMUNEI CORNETU, SAMBATA, 1 DECEMBRIE, DE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI, SE VOR DESFASURA MAI MULTE ACTIVITATI CU OCAZIA SARBATORIRII CENTENARULUI MARII UNIRI, DUPA URMATORUL PROGRAM:

  - ORA 11.30 LA MONUMENTUL EROILOR DIN CURTEA BISERICII PAROHIEI CORNETU, DEPUNEREA UNEI COROANE DE FLORI;

  - ORA 12.00. LA MONUMENTUL EROILOR DIN FATA PRIMARIEI CORNETU, DEPUNEREA UNEI COROANE DE FLORI DE CATRE ENORIASI;

  - ORA 12.30. IN CURTEA BISERICII PAROHIEI BUDA, DEZVELIREA NOULUI MONUMENT AL EROILOR SI DEPUNEREA UNEI COROANE DE FLORI;

  - ORA 15.00. CEREMONIAL MILITAR SI DEPUNEREA UNEI COROANE DE FLORI.

  VA ASTEPTAM CU DRAG PE TOTI LOCUITORII COMUNEI CORNETU, PENTRU A COMEMORA IMPREUNA EROII CAZUTI IN RAZBOIUL PENTRU REINTREGIREA NEAMULUI (1916 – 1918) SI A SARBATORI CENTENARUL MARII UNIRI.
  monumentul eroilor


 • AZI, 01.10.2018 INCEPE ACTIVITATEA LA CENTRUL CULTURAL CORNETU IN NOUL AN SCOLAR 2018-2019. OFERTA EDUCATIONALA CUPRINDE 12 DISCIPLINE:

  - pian (orga);

  - vioara;

  - chitara;

  - percutie (tobe);

  - cor – canto;

  - canto muzica usoara;

  - canto muzica populara;

  - balet (dans modern);

  - dansuri populare;

  - pictura;

  - sculptura – modelaj in lut;

  - arta fotografica.

  Va invitam sa participati la cursurile noastre si speram sa fiti interesati intr-un numar cat mai mare in a va petrece timpul in mod constructiv si benefic in dezvoltarea artistica a copiilor dumneavoastra. Va asteptam cu drag !


 • PROIECT EXCURSIE TEMATICA "1918 - 2018 CENTENARUL MARII UNIRI"


 • VINERI 06.07.2018 ORA 10.00 CENTRUL CULTURAL CORNETU ORGANIZEAZA ACTIUNEA CU BICICLETA LA CORNETU. Activitatea se va desfasura conform Regulamentului de desfasurare, în mai multe etape:

  - legislatie rutiera pentru ciclisti;

  - proba de abilitati - jaloane;

  - proba de viteza - 100 m - acestea desfasurându-se pe strada Garoafei.

  În final toti concurentii vor participa la Turul ciclist organizat pe itinerariul - strada Garoafei, de-a lungul barajului Cornetu-Mihailesti, sat Ordoreanu, comuna Clinceni, strada Crinului, strada Garoafei.

  Se pot înscrie copiii - locuitorii comunei Cornetu cu varsta intre 5 si 70 de ani.

  Va asteptam cu drag !!!!

 • Conectare
  Utilizator

  Parolă  Încă nu eşti membru?
  Înregistrează-te

  Ţi-ai uitat parola?
  Solicită una nouă
  Utilizatori conectaţi
  · Vizitatori conectaţi: 1

  · Membri conectaţi: 0

  · Membri înregistraţi: 163
  · Cel mai nou membru: Fulga Ionel Emil
  COMUNICAT

  IMPOZITELE SI TAXELE PENTRU ANUL 2019 VOR RAMANE LA ACELASI NIVEL CU CEL DIN 2018.

  IN CADRUL SEDINTEI ORDINARE DIN 28.12.2018 CONSILIUL LOCAL CORNETU A APROBAT CA IMPOZITELE SI TAXELE LOCALE SA SE MENTINA LA NIVELUL CELOR DIN 2018.

  IMPOZITE SI TAXE 2019
  Taxele şi impozitele locale aferente anului 2019 se vor putea achita începând cu 15 ianuarie. Ca şi în anii anteriori, contribuabilii vor avea la dispoziţie următoarele modalităţi de plată a impozitelor şi taxelor locale: •Plata cu numerar sau card bancar la ghişeele din sediul Primăriei Cornetu din şoseaua Alexandriei nr.140.
  Plata prin POS ramâne una dintre cele mai sigure şi comode metode de plată a taxelor şi impozitelor locale. La efectuarea tranzacţiei nu se percepe comision suplimentar, securitatea datelor este 100% asigurată, iar contribuabilul este scutit de grija buzunarelor pline de numerar. Programul casieriilor de la sediul Primăriei Cornetu este de luni pâna vineri între orele 8-16. •Plata on-line De departe cea mai comodă modalitate de plată a taxelor şi impozitelor este din faţa calculatorului. Pentru plata online, se parcurg următorii paşi:
  •Se accesează pagina Primăriei Cornetu;
  •În bara orizontală de sus a site-ului, la sectiunea Servicii Publice → Taxe şi Impozite se apasă pe butonul ” Ghiseul.ro.”;
  •În pagina nou deschisă, se introduce numele de utilizator şi parola;
  •În noua pagină deschisă, se vizualizează obligaţiile de plată, contribuabilul având posibilitatea achitării în totalitate sau parţial a acestora;
  •Se completează datele de pe card solicitate;
  •Se confirmă acceptarea efectuării plăţii cu cardul;
  •Dacă plata este acceptată, se poate tipari dovada plăţii.
  IMPORTANT : Sunt două metode prin care puteţi obţine datele de acces (UTILIZATOR şi PAROLA) pentru ghişeul.ro:     1. Contribuabilii işi pot ridica pe loc datele de acces pentru accesarea platformei ghişeul.ro de la sediul Primăriei Cornetu din şoseaua Alexandriei nr.140, pe baza actului de identitate şi a cererii tip completată care poate fi descărcată de aici     2. Metoda online de obţinere a datelor de logare: Accesaţi secţiunea “SOLICITATI DATE DE ACCES” de pe prima pagină ghişeul.ro si parcurgeţi etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare” Primăria Cornetu este printre primele localităţi din Judeţul Ilfov care pune la dispoziţia cetăţenilor acest serviciu modern.
  Pagină generată în 0.04 secunde Copyright@Primaria Cornetu 2011-2019 Site realizat de IT-TOTAL 610,439 vizite unice