25 Septembrie 2020 08:59:09
Navigare
· PRIMA PAGINA
· PROGRAM CU PUBLICUL
· PROGRAM AUDIENTE
· PROIECTE
· LEGATURI UTILE
· CAUTA IN SITE
· HARTA CORNETU
· HARTA SITE
· ALBUM FOTO
· Informatii de interes public
· Sugestii si reclamatii
· ACHIZITII PUBLICE
· CONCURSURI
· PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
· ALEGERI LOCALE 2020
Pagina oficiala Facebook
Meteo
COMUNICAT
Până astăzi, 31 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 2245 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În comuna CORNETU, nu avem confirmat nici un caz pozitiv de infecţie cu Covid-19. Numărul de persoane aflate în izolare de la începutul pandemiei a fost de 230. În prezent, avem în monitorizare un număr de 28 de locaţii, iar numărul persoanelor aflate în izolare este de 195, având în vedere că 35 de persoane au ieşit din izolare la încheierea perioadei de 14 zile. Pe teritoriul comunei Cornetu nu există persoane în carantină instituţionalizată.
Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !
Staţi acasă !
COMUNICAT
Până astăzi, 30 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În comuna CORNETU, nu avem confirmat nici un caz pozitiv de infecţie cu Covid-19. Numărul de persoane aflate în izolare de la începutul pandemiei a fost de 230. În prezent, avem în monitorizare un număr de 29 de locaţii, iar numărul persoanelor aflate în izolare este de 200, având în vedere că 30 de persoane au ieşit din izolare la încheierea perioadei de 14 zile. Pe teritoriul comunei Cornetu nu există persoane în carantină.
Toate persoanele aflate în izolare la domiciliu, înscrise pe listele transmise primăriei de către DSP, au fost contactate telefonic de către reprezentanţii primăriei. Poliţia locală Cornetu este informată cu privire la toţi cei care se află în izolare şi îi monitorizează pentru ca să respecte izolarea.
Mulţumim pentru încredere şi înţelegere.
Staţi acasă !
COMUNICAT
Pentru a veni în sprijinul contribuabililor, Primăria Cornetu a prelungit termenul de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 până la 30 iunie 2020. De asemenea,contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2020, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiază de bonificaţia stabilită de Consiliul Local.

Ghiseul.roIMPORTANT :
Pentru a putea beneficia de plata online a impozitelor şi taxelor locale prin site-ul www.ghişeul.ro, contribuabilii vor parcurge următorii paşi:
Accesează pagina de internet Ghişeul.ro - Sectiunea Solicita date de acces. După introducerea datelor personale (CNP, nume, prenume, telefon) şi a celor ale cardului, contul va fi creat iar user-ul şi parola, trimise pe adresa de mail indicată de utilizator.


COMUNICAT
În prezent în comuna Cornetu avem în monitorizare un număr de 27 de locaţii unde se află persoane autoizolate. Astfel, toate persoanele aflate în autoizolare la domiciliu, înscrise pe listele transmise primăriei de către DSP, au fost contactate telefonic de către reprezentanţii primăriei. Poliţia locală Cornetu este informată cu privire la toţi cei care se află în izolare şi îi monitorizează pentru ca să respecte izolarea. Pe teritoriul comunei Cornetu nu există persoane în carantină instituţionalizată.
Nu avem confirmat nici un caz pozitiv de infecţie cu Covid-19.
COMUNICAT
În prezent în comuna Cornetu avem în monitorizare un număr de 29 locaţii unde se află persoane autoizolate. Aceste persoane sunt atent monitorizate de către DSP Ilfov , Poliţia Locală , Poliţia Romană şi compartimentul de Asistentă Socială. Pe teritoriul comunei Cornetu nu există persoane în carantină instituţionalizată.
Nu avem confirmat nici un caz pozitiv de infecţie cu Covid-19.
ORDONANTA MILITARA NR.3
ORDONANŢA MILITARĂ nr. 3 din 24.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19- citeşte continuarea
COMUNICAT
În prezent în comuna Cornetu avem în monitorizare un număr de 27 locaţii unde se află persoane autoizolate. Aceste persoane sunt atent monitorizate de către DSP Ilfov , Poliţia Locală , Poliţia Romană şi compartimentul de Asistentă Socială.
Nu avem confirmat nici un caz pozitiv de infecţie cu Covid-19.
COMUNICAT
HOTĂRÂREA NR. 2 din 23.03 2020 privind stabilirea şi aplicarea unor măsuri necesare pentru prevenirea şi gestionarea infecţiilor cu coronavirus COVID 19 pe teritoriul comunei Cornetu, judeţul Ilfov- citeşte continuarea
COMUNICAT
În contextul instituirii stării de urgenţă pe teritoriul României şi a măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus, Primăria Cornetu, prin Serviciul de Asistenţă Socială identifică, monitorizează şi sprijină persoanele vârstnice de peste 65 de ani, fără aparţinători, care sunt în incapacitatea de a se descurca singuri, domiciliaţi pe raza comunei Cornetu.
În această situaţie de criză, facem apel la societatea civilă corneţeană să sprijine instituţiile implicate, iar dacă identifică persoane din comuna Cornetu cu vârsta de peste 65 de ani, fără aparţinători, incapabili a se descurca singuri să ne sesizeze acest aspect la telefonul 0732.222.498, de luni până vineri, între orele 8.00-16.00.
Pe această cale Primăria Cornetu face apel şi către persoanele fizice sau juridice care doresc să ne susţină în demersurile pe care le facem pentru a sprijini prin donaţii persoanele vârstnice de peste 65 de ani, fără aparţinători şi care nu au posibilitatea să se aprovizioneze cu alimente. Asistenţii sociali din cadrul instituţiei vor distribui alimentele pe care cei care doresc le pot dona apelând acelaşi telefon de mai sus, începând de luni, 23.03.2020.

COMUNICAT
Până în prezent, în comuna Cornetu au fost înregistrate un număr de 19 cazuri de autoizolare la domiciliu, dintre care 5 au terminat perioada de izolare. Aceştia sunt atent monitorizaţi de către D.S.P. Ilfov, Poliţia comunei Cornetu, Poliţia Locală şi de către Compartimentul de Asistenţă Socială Cornetu.
NU avem confirmat niciun caz pozitiv de infecţie cu covid 19.
COMUNICAT
Primăria Comunei Cornetu a încheiat astăzi prima acţiune de dezinfecţie în toate scările de bloc din localitate, la sediul Primăriei, la Poliţia Locală şi Serviciul de Evidenţă a Persoanei, la dispensar şi la Centrul Cultural Cornetu
COMUNICAT
Până în prezent, în comuna Cornetu au fost înregistrate un număr de 15 cazuri de autoizolare la domiciliu, fără a fi însă confirmat vreun caz pozitiv de infecţie cu covid 19. Aceştia sunt atent monitorizaţi de către D.S.P. Ilfov, Poliţia comunei Cornetu, Poliţia Locală şi de către Compartimentul de Asistenţă Socială Cornetu.
MESAJ PRIMAR
Stimati locuitori,

In aceasta perioada dificila pe care suntem nevoiti sa o traversam din cauza pandemiei de coronavirus, având in vedere raspândirea cu rapiditate a acestui nou tip de virus, consider ca trebuie sa fac urmatoarele mentiuni:
- pe lânga masurile luate de autoritatile centrale si locale, sta in puterea noastra sa ne protejam acordând o mai mare importanta igienei si evitând cât mai mult posibil parasirea domiciliului si implicit contactele sociale.
- nu este recomandat si nici util sa ne panicam, dar trebuie sa fim responsabili si vigilenti, sa avem grija atât de noi cât si de membrii familiilor noastre, precum si de celelalte persoane cu care suntem nevoiti sa ne relationam.
- toate persoanele care vin din strainatate trebuie sa se autoizoleze la domiciliul timp de 14 zile. Pe aceasta perioada de autoizolare este strict interzisa parasirea domiciliului, având astfel grija sa nu imbolnavim pe cineva doar pentru ca noi spunem „la noi nu ajunge‘’ sau „pe noi nu ne afecteaza ‘’
- respectati cu strictete regulile impuse de autoritati pentru a va proteja pe dumneavoastra sau pe cei din jur. Autoritatile au ca prioritate protectia cetatenilor si ingrijirea bolnavilor, iar pâna acum infectia este mentinuta pe cât posibil sub control. De asta trebuie sa avem incredere in ele.
- scopul meu si toate eforturile mele se concentreaza spre asigurarea si protejarea comunitatii noastre astfel incât, in aceasta situatie exceptionala, viata noastra sa se desfasoare cu cele mai mici inconveniente si cu cele mai scazute costuri umane.

Sunt si voi fi alaturi de dumneavoastra in aceste momente de incercare. Cu responsabilitate, intelepciune, calm, curaj si solidaritate vom trece impreuna cu bine peste aceasta grea provocare.

Adrian Eduard Stoica
Primarul comunei Cornetu
PRECIZARI PRIVIND CONDUITA IN AUTOIZOLARE
AVÂND ÎN VEDERE NECESITATEA UNOR CLARIFICĂRI SUPLIMENTARE ASUPRA RECOMANDĂRILOR DE CONDUITĂ ÎN PREVENIREA RĂSPÂNDIRII CORONAVIRUS (COVID-19), PUNEM LA DISPOZIŢIE RĂSPUNSURI PENTRU O SERIE DE ÎNTREBĂRI RIDICATE ÎN SPAŢIUL PUBLIC- citeste continuarea
COMUNICAT
HOTARAREA NR.1. DIN 17 MARTIE 2020 PRIVIND UNELE MĂSURI PENTRU PREVENIREA INFECŢIILOR CU NOUL CORONAVIRUS COVID 19 PE TERITORIUL COMUNEI CORNETU, JUDEŢUL ILFOV- citeste continuarea
D E C R E T PRIVIND INSTITUIREA STARII DE URGENTA PE TERITORIUL ROMÂNIEI
D E C R E T PRIVIND INSTITUIREA STĂRII DE URGENŢĂ PE TERITORIUL ROMÂNIEI PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI PARTEA I, LUNI, 16 MARTIE 2020- citeste continuarea
COMUNICAT
PÂNĂ ÎN PREZENT, ÎN COMUNA CORNETU AU FOST ÎNREGISTRATE UN NUMĂR DE 13 CAZURI DE AUTOIZOLARE LA DOMICILIU, FĂRĂ A FI ÎNSĂ CONFIRMAT VREUN CAZ POZITIV DE INFECŢIE CU COVID 19. ACEŞTIA SUNT ATENT MONITORIZAŢI DE CĂTRE D.S.P. ILFOV, POLIŢIA COMUNEI CORNETU, POLIŢIA LOCALĂ ŞI DE CĂTRE COMPARTIMENTUL DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ CORNETU.
TOTODATĂ INFORMĂM CETĂŢENII CĂ PE TERITORIUL COMUNEI CORNETU NU EXISTĂ SPAŢII DE CARANTINĂ.
INFORMARE PUBLICA
IN VEDEREA LIMITARII RISCULUI DE CONTAMINARE CU COVID-19, PRIMARUL COMUNEI CORNETU DISPUNE URMATOARELE - citeste continuarea
COMUNICAT DE PRESA

APIA SUSPENDA PRIMIREA CERERILOR UNICE DE PLATA- citeste continuarea

INFORMARE CORECTA A POPULATIEI PRIVIND INFECTIA CU CORONAVIRUS COVID-19
PENTRU INFORMAREA CORECTA A POPULATIEI PRIVIND INFECTIA CU CORONAVIRUS COVID-19, VETI REGASI MATERIALELE ELABORATE DE CATRE SPECIALISTII INSTITUTULUI NATIONAL DE SANATATE PUBLICA (INSP) SI AVIZATE DE CATRE MINISTERUL SANATATII, MATERIALE CARE CONTIN INFORMATII SI MESAJE LEGATE DE COVID 19 ADRESATE URMATOARELOR GRUPURI TINTA:

– PERSOANELOR AFLATE ÎN CARANTINA

– PERSOANELOR AFLATE IN IZOLARE LA DOMICILIU

– POPULATIEI GENERALE CARE FOLOSESTE MIJLOACE DE TRANSPORT ÎN COMUN

– PARINTILOR SI ELEVILOR DIN UNITATILE DE INVATAMÂNT


RECOMANDARI PRIVIND CONDUITA SOCIALA RESPONSABILA IN PREVENIREA RASPANDIRII CORONAVIRUS (COVID-19)
15 RECOMANDĂRI PRIVIND CONDUITA SOCIALĂ RESPONSABILĂ ÎN PREVENIREA RĂSPÂNDIRII CORONAVIRUS (COVID-19)

ANUNT IMPORTANT
IN CONTEXTUL RISCULUI DE RASPANDIRE A INFECTIEI CU CORONAVIRUS SARS- COV-2 SI A HOTARARII NR.6 DIN 09.03.2020 A COMITETULUI NATIONAL PENTRU SITUATII SPECIALE DE URGENTA , SE SUSPENDA PROCESUL DE INVATAMANT IN TOATE UNITATILE SCOLARE PUBLICE DIN LOCALITATE SI CURSURILE CARE SE DESFASOARA LA CENTRUL CULTURAL CORNETU IN PERIOADA 11.03.2020 – 22.03.2020 CU POSIBILITATEA PRELUNGIRII, IN FUNCTIE DE EVOLUTIA SITUATIEI LA NIVEL NATIONAL.
ANUNT IMPORTANT
MASURI DE COMBATERE A NOULUI CORONAVIRUS DISPUSE PRIN HOTARAREA NR.6 DIN 09.03.2020 DE CATRE COMITETUL NATIONAL PENTRU SITUATII SPECIALE DE URGENTA

ANUNT
COLECTAREA MATERIALULUI LEMNOS REZULTAT DIN TOALETAREA POMILOR SE VA FACE IN FIECARE ZI DE LUNI DIN SAPTAMANA IN PERIOADA 09.03.2020 - 17.04.2020
PROPUNERI PROIECTE DE BUGET 2020
STIMAŢI LOCUITORI AI COMUNEI CORNETU, VĂ RUGĂM SĂ PROPUNEŢI PROIECTE CARE SĂ FIE INCLUSE ÎN BUGETUL COMUNEI CORNETU DIN ANUL 2020.

SUNT BINEVENITE IDEI PENTRU AMENAJAREA SPAŢIILOR PUBLICE, EDUCAŢIE, LUCRĂRI EDILITARE, SIGURANŢA CETĂŢEANULUI, ETC. PROPUNERILE DE PROIECTE SE POT TRANSMITE PE ADRESA DE EMAIL primaria@primariacornetu.ro , SAU SE POT DEPUNE LA REGISTRATURA PRIMĂRIEI CORNETU.
VĂ MULŢUMIM !PROIECT DE BUGET LOCAL 2020

ANUNT

CONSILIUL LOCAL CORNETU PRIN HOTĂRÂREA NR. 80 DIN 18.11.2019 A APROBAT ANULAREA ACCESORIILOR (MAJORĂRILOR) AFERENTE OBLIGAŢIILOR BUGETARE RESTANTE LA 31 DECEMBRIE 2018. Citeşte continuarea

CONSULTARE PUBLICA
CONSULTARE PUBLICA IN VEDEREA FINALIZARII PLANULUI DE ACTIUNE PENTRU REDUCEREA ZGOMOTULUI GENERAT DE TRAFICUL RUTIER PE SECTORUL DE DRUM NATIONAL CARE TRAVERSEAZA LOCALITATEA CORNETU
COMUNICAT
PRIMARIA CORNETU VA INFORMEAZA CA AVETI OBLIGATIA, CA PE TERENUL DUMNEAVOASTRA, SA CURATATI AMBROZIA ( METODELE RECOMANDATE PENTRU PREVENIREA, COMBATEREA SI DISTRUGEREA BURUIENII AMBROZIA SUNT: COSIREA REPETATA, MANUALA SAU MECANIC, IN FUNCTIE DE LOCUL SI SUPRAFATA INFESTATA, DISTRUGEREA CU UNELTE AGRICOLE, SMULGEREA IN CAZUL UNOR SUPRAFETE IZOLATE, EFECTUAREA UNOR ARATURI ADÂNCI SI DISCUIRI PE TERENURI AGRICOLE, ERBICIDAREA DUPA CAZ).
IN CAZ CONTRAR IN URMATOAREA PERIOADA SE VOR FACE VERIFICARI SI CONFORM LEGII NR. 62/2018 SE SANCTIONEAZA CU AMENDA DE LA 750 LEI LA 5.000 LEI PENTRU PERSOANELE FIZICE SI CU AMENDA DE LA 5.000 LEI LA 20.000 LEI PENTRU PERSOANELE JURIDICE.
HAIDETI, SA ARATAM CA NE PASA DE SANATATEA NOASTRA SI A VECINILOR NOSTRI, SA ARATAM CA SUNTEM O COMUNITATE RESPONSABILA. SA NE CURATAM SUPRAFETELE DE TEREN, ASTFEL ÎNCÂT SA NU EXISTE OAMENI CARE SA SUFERE DE PE URMA AMBROZIEI.
COMUNICAT
S.T.B. S.A. EMITE ABONAMENTE REDUSE SI GRATUITE PENTRU ELEVI


S.T.B. SA EMITE ABONAMENTE REDUSE SI GRATUITE PENTRU ELEVI DUPA DATA DE 11 FEBRUARIE 2019.
REFERITOR LA INFORMATIILE DIFUZATE ÎN SPATIUL PUBLIC, PE RETELE DE SOCIALIZARE SAU PRIN SISTEME DE MESAGERIE, POTRIVIT CARORA ELEVII BUCURESTENI AR TREBUI SA SE PREZINTE, PANA LA DATA DE 10 FEBRUARIE 2019, LA CENTRELE DE VÂNZARE ALE S.T.B. S.A. PENTRU A OBTINE ABONAMENTE GRATUITE, S.T.B. S.A. FACE URMATOARELE PRECIZARI :
S.T.B. S.A. VA ÎNCEPE EMITEREA/ ÎNCARCAREA DE ABONAMENTE GRATUITE PENTRU ELEVI ÎNCEPÂND DATA DE 11 FEBRUARIE 2019, ÎN CONFORMITATE CU HCGMB NR. 838/12.12.2018.
ASTFEL, ABONAMENTELE CU REDUCERE 100% SE VOR ELIBERA LA CENTRELE DE EMITERE SI ÎNCARCARE CARDURI STB SA PE BAZA CARNETULUI DE ELEV VIZAT PE ANUL ÎN CURS, CARE VA AVEA ÎNSCRIS PE PRIMA FILA CODUL NUMERIC PERSONAL AL ELEVULUI, PRECUM SI CARTEA DE IDENTITATE - ÎN CAZUL ELEVILOR CU VÂRSTA DE PESTE 14 ANI - CU EVIDENTIEREA DOMICILIULUI STABIL SAU PROVIZORIU.
PENTRU ELEVII CLASELOR PREGATITOARE SI CU VÂRSTA DE PÂNA LA 14 ANI, ABONAMENTELE SE ELIBEREAZA ÎN BAZA ADEVERINTEI DOVEDITOARE/ CARNETULUI DE ELEV, CU STAMPILA UNITATII DE ÎNVATAMÂNT ACREDITATE/ AUTORIZATE PENTRU ANUL ÎN CURS SI COPIE DUPA CERTIFICATUL DE NASTERE.
ELEVII CARE FRECVENTEAZA O UNITATE DE ÎNVATAMÂNT DIN BUCURESTI, BENEFICIAZA DE ABONAMENT LUNAR URBAN GENERAL CU REDUCERE 100%, INDIFERENT DE DOMICILIU SI INDIFERENT DE FORMA DE ÎNVATAMÂNT (CURS DE ZI, FRECVENTA REDUSA).
DE PREVEDERILE ACTELOR LEGISLATIVE MEN?IONATE BENEFICIAZA NUMAI ELEVII DIN ÎNVATAMÂNTUL ACREDITAT/ AUTORIZAT, PRIMAR, GIMNAZIAL, LICEAL SI PROFESIONAL, CU VÂRSTA PÂNA LA 18 ANI SAU PÂNA LA FINALIZAREA STUDIILOR LICEALE/ PROFESIONALE.
ABONAMENTELE CU REDUCERE/ GRATUITATE NU SUNT VALABILE PE LINIILE EXPRES SI PE LINIILE SPECIALE.
VALIDAREA ACESTOR CARDURI ESTE OBLIGATORIE LA FIECARE CALATORIE.

COMUNICAT
CĂTRE UTILIZATORII SERVICIULUI DE SALUBRIZARE

Referitor colectare separată a deşeurior


IN CONFORMITATE CU DISPOZITIILE ART.14 ALIN.(1) DIN LEGEA NR.211/2011 PRIVIND REGIMUL DESEURILOR REPUBLICATA, MODIFICATA SI COMPLETATA PRIN O.U.G. NR.74/2018 AVETI OBLIGATIA COLECTARII DESEURILOR SEPARAT PE CELE 2 FRACTII : RECICLABILE (HARTIE, PLASTIC,METAL,STICLA ) SI DESEURI IN AMESTEC (FRACTIE URNEDA).
IN SITUATIA IN CARE SE VA CONSTATA FAPTUL CA IN RECIPIENTUL DUMNEAVOASTRA DESTINAT COLECTARII SE GASESC DESEURI AMESTECATE , VETI FI SANCTIONAT CONFORM ART.61 ALIN.(1) LIT.A) DIN LEGEA NR. 211/2011 PRIVIND REGIMUL DESEURILOR, REPUBLICATA, MODIFICATA SI COMPLETATA PRIN OUG NR.74/2018, CU AMENDA DE LA 1000 LEI LA 2000 LEI.

OPERATORUL DE SALUBRIZARE NU VA RIDICA DESEURILE IN CAUZA PENTRU CA ACESTUIA IN CONFORMITATE CU ART.14 ALIN.(2) DIN LEGEA NR.211/2011 II ESTE INTERZIS A COLECTA SI TRANSPORTA DESEURI AMESTECATE DIN CELE 2 FRACTII, FAPTA CE SE SANCTIONEAZA CONFORM ART.61 ALIN.(1) LIT.A) CU AMENDA DE LA 20000 LEI LA 40000 LEI.

DE ASEMENEA AVETI OBLIGATIA PRELUARII RECIPIENTULUI IN CAUZA , IN VEDEREA EFECTUARII COLECTARII SEPARATE SI SCOATEREA ACESTUIA LA URMATOAREA TRECERE DE RIDICARE.

VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.
COMUNICAT

INCEPAND CU DATA DE 01.01.2019, VA FUNCTIONA LINIA STB(RATB) R421 PE TRASEUL CORNETU - BUCURESTI(GHENCEA)

IN URMA NUMEROASELOR DEMERSURI FACUTE DE PRIMARIA CORNETU PRIVIND FUNCTIONAREA LINIEI DE TRANSPORT BUCURESTI - CORNETU IN SEDINTA DIN 28.12.2018 A ADUNARII GENERALE A ASOCIATIEI DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA PENTRU TRANSPORT PUBLIC BUCURESTI - ILFOV (UNDE COMUNA CORNETU ESTE MEMBRU FONDATOR) A FOST APROBATA FUNCTIONAREA LINIEI DE TRANSPORT R421 BUCURESTI(GHENCEA) - CORNETU GESTIONATA DE STB(RATB) INCEPAND CU 01 IANUARIE 2019.

     PROGRAM CURSE

     TARIFE

Informatii inundatii 2018


INFORMAȚII INUNDAȚII 2018- citiți aici


Cum se platesc taxele si impozitele locale
Ghiseul.ro


Contribuabilii au la dispoziţie următoarele modalităţi de plată a impozitelor şi taxelor locale:

Plata cu numerar sau card bancar la ghişeele din sediul Primăriei Cornetu din şoseaua Alexandriei nr.140.

Plata prin POS ramâne una dintre cele mai sigure şi comode metode de plată a taxelor şi impozitelor locale. La efectuarea tranzacţiei nu se percepe comision suplimentar, securitatea datelor este 100% asigurată, iar contribuabilul este scutit de grija buzunarelor pline de numerar.
Programul casieriilor de la sediul Primăriei Cornetu este de luni pâna vineri între orele 8-16.

Plata on-line De departe cea mai comodă modalitate de plată a taxelor şi impozitelor este din faţa calculatorului. Pentru plata online, se parcurg următorii paşi:
•Se accesează pagina Primăriei Cornetu;
•În bara orizontală de sus a site-ului, la sectiunea Servicii Publice → Taxe şi Impozite se apasă pe butonul ” Ghiseul.ro.”;
•În pagina nou deschisă, se introduce numele de utilizator şi parola;
•În noua pagină deschisă, se vizualizează obligaţiile de plată, contribuabilul având posibilitatea achitării în totalitate sau parţial a acestora;
•Se completează datele de pe card solicitate;
•Se confirmă acceptarea efectuării plăţii cu cardul;
•Dacă plata este acceptată, se poate tipari dovada plăţii.

IMPORTANT :
Sunt două metode prin care puteţi obţine datele de acces (UTILIZATOR şi PAROLA) pentru ghişeul.ro:
    1. Contribuabilii işi pot ridica pe loc datele de acces pentru accesarea platformei ghişeul.ro de la sediul Primăriei Cornetu din şoseaua Alexandriei nr.140, pe baza actului de identitate şi a cererii tip completată care poate fi descărcată de aici

    2. Metoda online de obţinere a datelor de logare: Accesaţi secţiunea “SOLICITATI DATE DE ACCES” de pe prima pagină ghişeul.ro si parcurgeţi etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare”

Primăria Cornetu este printre primele localităţi din Judeţul Ilfov care pune la dispoziţia cetăţenilor acest serviciu modern.
Contact
PRIMĂRIA COMUNEI CORNETU

Sediul: Comuna Cornetu, sat Cornetu, Şoseaua Alexandriei, Nr. 140

Telefon: 021.468.92.20

Fax:       021.468.90.20

E-mail: primaria@primariacornetu.ro

Web Site : www.primariacornetu.ro


POLIŢIA LOCALĂ CORNETU

Telefon: 021.468.93.43

E-mail: politialocalacornetu@gmail.com


SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR LOCAL DE EVIDENŢĂ A PERSOANELOR (SPCLEP) CORNETU

Telefon/Fax: 021.794.49.87

E-mail: evidentapersoanei@primariacornetu.ro

În cazul unei situaţii de urgenţă apelaţi numărul unic 112
Conectare
Utilizator

ParolăŢi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
IMPOZITE SI TAXE 2020
Taxele şi impozitele locale aferente anului 2020 se vor putea achita începând cu 15 ianuarie. Ca şi în anii anteriori, contribuabilii vor avea la dispoziţie următoarele modalităţi de plată a impozitelor şi taxelor locale: •Plata cu numerar sau card bancar la ghişeele din sediul Primăriei Cornetu din şoseaua Alexandriei nr.140.
Plata prin POS ramâne una dintre cele mai sigure şi comode metode de plată a taxelor şi impozitelor locale. La efectuarea tranzacţiei nu se percepe comision suplimentar, securitatea datelor este 100% asigurată, iar contribuabilul este scutit de grija buzunarelor pline de numerar. Programul casieriilor de la sediul Primăriei Cornetu este de luni pâna vineri între orele 8-16. •Plata on-line De departe cea mai comodă modalitate de plată a taxelor şi impozitelor este din faţa calculatorului. Pentru plata online, se parcurg următorii paşi:
•Se accesează pagina Primăriei Cornetu;
•În bara orizontală de sus a site-ului, la sectiunea Servicii Publice → Taxe şi Impozite se apasă pe butonul ” Ghiseul.ro.”;
•În pagina nou deschisă, se introduce numele de utilizator şi parola;
•În noua pagină deschisă, se vizualizează obligaţiile de plată, contribuabilul având posibilitatea achitării în totalitate sau parţial a acestora;
•Se completează datele de pe card solicitate;
•Se confirmă acceptarea efectuării plăţii cu cardul;
•Dacă plata este acceptată, se poate tipari dovada plăţii.
IMPORTANT : Sunt două metode prin care puteţi obţine datele de acces (UTILIZATOR şi PAROLA) pentru ghişeul.ro:     1. Contribuabilii işi pot ridica pe loc datele de acces pentru accesarea platformei ghişeul.ro de la sediul Primăriei Cornetu din şoseaua Alexandriei nr.140, pe baza actului de identitate şi a cererii tip completată care poate fi descărcată de aici     2. Metoda online de obţinere a datelor de logare: Accesaţi secţiunea “SOLICITATI DATE DE ACCES” de pe prima pagină ghişeul.ro si parcurgeţi etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare” Primăria Cornetu este printre primele localităţi din Judeţul Ilfov care pune la dispoziţia cetăţenilor acest serviciu modern.
Pagină generată în 0.05 secunde Copyright@Primaria Cornetu 2020 712,953 vizite unice