01 Noiembrie 2020 03:44:23
Navigare
· PRIMA PAGINA
· PROGRAM CU PUBLICUL
· PROGRAM AUDIENTE
· PROIECTE
· LEGATURI UTILE
· CAUTA IN SITE
· HARTA CORNETU
· HARTA SITE
· ALBUM FOTO
· Informatii de interes public
· Sugestii si reclamatii
· ACHIZITII PUBLICE
· CONCURSURI
· PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
· ALEGERI LOCALE 2020
Pagina oficiala Facebook
Meteo
COMUNICAT
Până astăzi, 5 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 20.103 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judeţul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 548.
Din comuna Cornetu s-au înregistrat 490 de persoane izolate la domiciliu, carantină la domiciliu sau internate în spital.
Numărul de cazuri confirmate este de 17. Număr de cazuri vindecate 13. În prezent, avem în izolare la domiciliu 26 persoane, aflate în 8 locaţii.

Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !

STRATEGIA DE DEZVOLTARE A JUDETULUI ILFOV 2020 - 2030
În data de 14 noiembrie 2018, Consiliul Judeţean Ilfov împreună cu Banca Mondială au semnat un acord de asistenţă tehnică prin intermediul căruia experţii Băncii Mondiale vor oferi sprijin în cadrul procesului de elaborare a strategiei de dezvoltare a judeţului Ilfov pentru perioada 2020-2030.
Consiliul Judeţean Ilfov doreşte să vă aducă la cunoştinţă faptul că varianta draft a „Strategiei de Dezvoltare a Judeţului Ilfov 2020 — 2030" a fost publicată pe site-ul instituţiei în vederea consultării publice. Aceasta poate fi accesată la următoarea adresă web: http://www.cjilfov.ro .
Vă rugăm să ne transmiteţi eventuale propuneri/opinii/sugestii la adresa de email: dmpd@cjilfov.ro , persoană de contact, domnul Bogdan Livezeanu, consilier S.C.I.I., tel. 021.308.14.50.
Termenul limită până la care se pot transmite propuneri este 30.06.2020.
A FOST LANSATA PLATFORMA "PRODUS IN ILFOV"
Consiliul Judeţean Ilfov aduce la cunoştintă faptul că a fost lansată platforma "Produs în Ilfov" dedicată tuturor producătorilor din judeţul llfov. Această initiativă aparţine Consiliului Judeţean llfov în parteneriat cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bucureşti
Prin intermediul platformei, producătorii işi pot crea cont si îşi pot încărca produsele pe care doresc sa le vândă. Astfel, aceştia pot regăsi categorii diverse de produse precum: fructe, legume, lactate, carne, dulciuri, apicultură sau flori şi răsaduri.
Platforma "Produs în Ilfov" poate fi accesată la următoarea adresă web https://produsinilfov.ro//
COMUNICAT
Până astăzi, 3 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.669 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judeţul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 536.
Din comuna Cornetu s-au înregistrat 488 de persoane izolate la domiciliu, carantină la domiciliu sau internate în spital.
Numărul de cazuri confirmate este de 17. Număr de cazuri vindecate 13. În prezent, avem în izolare la domiciliu 31 persoane, aflate în 10 locaţii.

Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !

COMUNICAT
Până astăzi, 27 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.594 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judeţul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 510.
Din comuna Cornetu s-au înregistrat 476 de persoane izolate la domiciliu, carantină la domiciliu sau internate în spital.
Numărul de cazuri confirmate este de 16. Număr de cazuri vindecate 12. În prezent, avem în izolare la domiciliu 33 persoane, aflate în 9 locaţii.

Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !

COMUNICAT
Până astăzi, 25 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.283 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judeţul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 506.
Din comuna Cornetu s-au înregistrat 475 de persoane izolate la domiciliu, carantină la domiciliu sau internate în spital.
Numărul de cazuri confirmate este de 16. Număr de cazuri vindecate 11. În prezent, avem în izolare la domiciliu 34 persoane, aflate în 9 locaţii.

Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !

COMUNICAT
Până astăzi, 22 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.712 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judeţul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 441.
Din comuna Cornetu s-au înregistrat 462 de persoane izolate la domiciliu, carantină la domiciliu sau internate în spital.
Numărul de cazuri confirmate este de 15. Număr de cazuri vindecate 10. În prezent, avem în izolare la domiciliu 24 persoane, aflate în 6 locaţii.

Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !

COMUNICAT
Până astăzi, 20 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.387 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judeţul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 434.
Din comuna Cornetu s-au înregistrat 451 de persoane izolate la domiciliu, carantină la domiciliu sau internate în spital.
Numărul de cazuri confirmate este de 15. Număr de cazuri vindecate 10. În prezent, avem în izolare la domiciliu 14 persoane, aflate în 5 locaţii.

Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !

STRADA GLADIOLELOR SE APROPIE DE FINALIZARE
Lucrările pe strada Gladiolelor se apropie de finalizare. Astăzi a început asfaltarea părţii carosabile. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi le mulţumim riveranilor pentru înţelegere !
COMUNICAT
Până astăzi, 19 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.191 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judetul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 427.
În comuna Cornetu numărul de cazuri confirmate este de 14.
Dintre persoanele confirmate pozitiv,10 au fost declarate vindecate.
Numărul de persoane aflate în carantină de la începutul pandemiei a fost de 447, din care 443 în izolare la domiciliu şi 4 în carantină la domiciliu.
În prezent, avem în monitorizare un număr de 4 locaţii, în care se află 13 persoane în izolare la domiciliu.
Pe teritoriul comunei Cornetu nu există persoane în carantină instituţionalizată.

Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !

COMUNICAT
Până astăzi, 15 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 16.437 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judetul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 404.
În comuna Cornetu numărul de cazuri confirmate este de 13.
Dintre persoanele confirmate pozitiv,8 au fost declarate vindecate.
Numărul de persoane aflate în carantină de la începutul pandemiei a fost de 439, din care 435 în izolare la domiciliu şi 4 în carantină la domiciliu.
În prezent, avem în monitorizare un număr de 4 locaţii, în care se află 14 persoane în izolare la domiciliu.
Pe teritoriul comunei Cornetu nu există persoane în carantină instituţionalizată.

Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !

COMBATEREA AMBROZIEI
Primăria Cornetu desfăşoară şi anul acesta campania de combatere a ambroziei, buruiana cunoscută şi sub denumirile de „iarba pârloagelor”. Am demarat deja acţiunea de identificare a terenurilor de pe raza administrativ-teritorială a comunei Cornetu infestate cu această buruiană, urmând ca proprietarii sau deţinătorii de terenuri, administratorii drumurilor publice, precum şi beneficiarii lucrărilor de construcţii unde vor fi identificate focare de infestare să fie somaţi în timp util, astfel încât lucrările de combatere să fie efectuate până la data de 30 iunie 2020. În cazul în care se vor identifica locaţii pe domeniul public unde creşte această plantă, eliminarea buruienii va fi efectuată de către Primărie.
Solicităm proprietarilor de terenuri din Cornetu să se alăture acestei campanii, să verifice dacă pe terenurile intravilane sau extravilane pe care le deţin creşte această plantă şi să ia măsurile necesare pentru evitarea răspândirii vegetaţiei invazive, îndepărtând-o de pe proprietăţile lor şi evitând astfel eventualele amenzi. De asemenea, îi rugăm pe cei care au cunoştinţă despre terenuri infestate cu ambrozie să ne comunice acest fapt pe adresa de mail primaria@primariacornetu.ro, pentru a lua măsurile legale adecvate. În următoarea perioadă se vor face verificări şi vă reamintim că, potrivit Legii nr.62/2018 privind combaterea buruienii ambrozia, cuantumul amenzilor pentru cei care nu-şi curăţă terenurile este de la 750 lei până la 5.000 de lei pentru persoanele fizice şi de la 5.000 lei până la 20.000 de lei, în cazul firmelor.
Metodele recomandate pentru prevenirea, combaterea şi distrugerea buruienii ambrozia sunt: cosirea repetată, manuală sau mecanic, în funcţie de locul şi suprafaţa invadată, distrugerea cu unelte agricole, smulgerea în cazul unor suprafeţe izolate, efectuarea unor arături adânci şi discuiri pe terenuri agricole, erbicidarea, după caz.
Informaţii cu privire la buruiana ambrozia, metodele de combatere a acesteia şi prevederile legale sunt disponibile pe paginile oficiale de internet ale Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi Ministerului Mediului prin accesarea link-ului
https://www.madr.ro/docs/agricultura/ambrozia-prezentare-si-combatere.pdf
Haideţi să arătam astfel că ne pasă de sănătatea noastră şi a vecinilor noştri, să arătăm că suntem o comunitate responsabilă, să ne curăţăm suprafeţele de teren, astfel încât să nu existe oameni care să sufere de pe urma ambroziei !
Vă mulţumim !

COMUNICAT
Până astăzi, 13 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 16.002 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judetul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 385.
În comuna Cornetu numărul de cazuri confirmate este de 13.
Dintre persoanele confirmate pozitiv,7 au fost declarate vindecate.
Numărul de persoane aflate în carantină de la începutul pandemiei a fost de 438, din care 434 în izolare la domiciliu şi 4 în carantină la domiciliu.
În prezent, avem în monitorizare un număr de 22 locaţii, în care se află 100 persoane în izolare la domiciliu.
Pe teritoriul comunei Cornetu nu există persoane în carantină instituţionalizată.

Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !

COMUNICAT
Până astăzi, 11 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 15.588 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judetul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 375.
În comuna Cornetu numărul de cazuri confirmate este de 13.
Numărul de persoane aflate în carantină de la începutul pandemiei a fost de 432, din care 428 în izolare la domiciliu şi 4 în carantină la domiciliu.
În prezent, avem în monitorizare un număr de 21 locaţii, în care se află 96 persoane în izolare la domiciliu.
Pe teritoriul comunei Cornetu nu există persoane în carantină instituţionalizată.

Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !

COMUNICAT
Până astăzi, 8 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 14.812 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judetul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 375.
În comuna Cornetu numărul de cazuri confirmate este de 9.
Numărul de persoane aflate în carantină de la începutul pandemiei a fost de 351, din care 347 în izolare la domiciliu şi 4 în carantină la domiciliu.
În prezent, avem în monitorizare un număr de 5 locaţii, în care se află 16 persoane în izolare la domiciliu.
Pe teritoriul comunei Cornetu nu există persoane în carantină instituţionalizată.

Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !

LUCRARI DE MODERNIZARE PE STRADA CONSTRUCTORILOR
A fost semnat contractul pentru reabilitarea străzii Constructorilor , lucrările vor începe în cursul săptămânii viitoare şi vor fi finalizate în maxim 2 luni.
COMUNICAT
Până astăzi, 4 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 13.512 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judetul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 300.
În comuna Cornetu numărul de cazuri confirmate este de 8.
Numărul de persoane aflate în carantină de la începutul pandemiei a fost de 335, din care 331 în izolare la domiciliu şi 4 în carantină la domiciliu.
În prezent, avem în monitorizare un număr de 4 locaţii, în care se află 9 persoane în izolare la domiciliu.
Pe teritoriul comunei Cornetu nu există persoane în carantină instituţionalizată.

Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !

LUCRARI DE MODERNIZARE PE STRADA CORNILOR
A fost semnat contractul pentru modernizarea străzii Cornilor , lucrările vor începe până cel mai târziu 25 mai 2020 şi vor fi finalizate în maxim 3 luni de la începere.
MARTI, 5 MAI,SE VA TRANSMITE ONLINE SLUJBA UTRENIEI SI A SF.LITURGHII
Parohia Cornetu în parteneriat cu Primăria Cornetu anunţă pe cei interesaţi că marţi, 5 mai, este cinstit Sf.Cuv.Mc.Efrem cel Nou, mare făcător de minuni, al doilea ocrotitor al bisericii noastre parohiale( cel de-al doilea hram al bisericii).
Cu această ocazie se va transmite online slujba Utreniei şi a Sf.Liturghii, ce se va săvârşi, începând cu ora 8:30 în biserica parohiei Cornetu.
Pentru rugăciunile şi mijlocirea Sf.Efrem cel Nou, Milostivul Dumnezeu să ocrotească comunitatea noastră!
O NOUA ACTIUNE DE DEZINFECTIE
A fost încheiată o nouă acţiune de dezinfecţie la toate blocurile şi vilele cu scara interioară (comună). De asemenea, s-a făcut dezinfecţie în spaţii publice la Primăria Cornetu, Poliţia locală, Serviciul de evidenţă a persoanelor.
Acţiunile de dezinfecţie vor fi repetate periodic.
COMUNICAT
Până astăzi, 30 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 12.240 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judetul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 265.
În comuna Cornetu numărul de cazuri confirmate este de 8.
Numărul de persoane aflate în carantină de la începutul pandemiei a fost de 335, din care 331 în izolare la domiciliu şi 4 în carantină la domiciliu.
În prezent, avem în monitorizare un număr de 4 locaţii, în care se află 9 persoane în izolare la domiciliu.
Pe teritoriul comunei Cornetu nu există persoane în carantină instituţionalizată.

Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !

COMUNICAT
Până astăzi, 29 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 11.978 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judetul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 260.
În comuna Cornetu numărul de cazuri confirmate este de 8.
Numărul de persoane aflate în carantină de la începutul pandemiei a fost de 335, din care 331 în izolare la domiciliu şi 4 în carantină la domiciliu.
În prezent, avem în monitorizare un număr de 4 locaţii, în care se află 9 persoane în izolare la domiciliu.
Pe teritoriul comunei Cornetu nu există persoane în carantină instituţionalizată.

Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !

COMUNICAT
Până astăzi, 28 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 11.616 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judetul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 252.
În comuna Cornetu numărul de cazuri confirmate este de 7.
Numărul de persoane aflate în carantină de la începutul pandemiei a fost de 335, din care 331 în izolare la domiciliu şi 4 în carantină la domiciliu.
În prezent, avem în monitorizare un număr de 4 locaţii, în care se află 9 persoane în izolare la domiciliu.
Pe teritoriul comunei Cornetu nu există persoane în carantină instituţionalizată.

Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !

COMUNICAT
Până astăzi, 27 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 11.339 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judetul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 246.
În comuna Cornetu numărul de cazuri confirmate este de 6.
Numărul de persoane aflate în carantină de la începutul pandemiei a fost de 334, din care 330 în izolare la domiciliu şi 4 în carantină la domiciliu.
În prezent, avem în monitorizare un număr de 4 locaţii, în care se află 10 persoane în izolare la domiciliu.

Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !

COMUNICAT
Până astăzi, 24 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 10.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judetul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 218.
În comuna Cornetu numărul de cazuri confirmate este de 5.
Numărul de persoane aflate în carantină de la începutul pandemiei este de 325.
În prezent, avem în monitorizare un număr de 2 locaţii în care se află 5 persoane în izolare la domiciliu.

Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !

LA MULTI ANI DE SFANTUL GHEORGHE !
„Celor care poartă numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, le doresc multă linişte interioară, împliniri şi sănătate !” - Adrian Stoica, primarul comunei Cornetu
COMUNICAT
Până astăzi, 22 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 9710 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judetul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 207.
În comuna Cornetu numărul de cazuri confirmate este de 3.
Numărul de persoane aflate în carantină de la începutul pandemiei este de 325.
În prezent, avem în monitorizare un număr de 2 locaţii, din care 1 locaţie în care se află 3 persoane în izolare la domiciliu si 1 locaţie în care se află 4 persoane în carantină la domiciliu.

Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !

MESAJUL PRIMARULUI ADRIAN STOICA
„În acest moment dificil şi diferit, care ne transformă viaţa şi ne tulbură rânduiala şi datinile pascale, vestea cea mare că ,,Hristos a Înviat” ne va aduce mângâiere şi speranţă.
Acum, mai mult ca niciodată ne-am dori să-i strângem în braţe pe cei dragi şi să le fim alături. Dar, tot acum, este momentul să arătăm puterea noastră de a fi solidari şi ascultători. Este momentul să gândim cu smerenie că a sta în casă şi a respecta cu stricteţe restricţiile impuse privind conduita socială şi regulile de prevenţie reprezintă o dovadă de grijă şi de iubire faţă de copiii, părinţii şi bunicii noştri. Este momentul să-L regăsim pe Dumnezeu în intimitatea fiinţei noastre şi a căminelor noastre transformate în „biserici”, trecând cu încredere peste durerea şi teama ce ne sunt date să le trăim în ultima perioadă. De asemenea, este momentul să nu uităm să trimitem gândul nostru bun şi încurajări către cei bolnavi şi către familiile celor plecaţi dincolo, precum şi către personalul medical, pompieri, poliţişti, jandarmi, cadre militare, eroi aflaţi în prima linie a luptei cu noul virus.
Deşi în aceste ultime săptămâni ne-am distanţat social şi ne-am întâlnit prioritar online, rămân aproape de dumneavoastră şi vă doresc că Sărbătoarea „Învierii Domnului” să va aducă tuturor alinare, pace sufletească şi răbdarea că va veni ziua când „totul va fi bine”!
Adrian Stoica”
COMUNICAT
Până astăzi, 16 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 7707 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judetul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 154.
În comuna Cornetu numărul de cazuri confirmate este de 3.
Numărul de persoane aflate în carantină de la începutul pandemiei este de 325.
În prezent, avem în monitorizare un număr de 11 de locaţii, din care 10 locaţii în care se află un număr de 76 de persoane în izolare la domiciliu si 1 locaţie în care se află un număr de 4 persoane in carantină la domiciliu.

Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !

SFÂNTA LUMINA DE LA IERUSALIM SE VA DISTRIBUI TUTUROR CREDINCIOSILOR
Având în vedere ULTIMELE reglementări cu privire la distribuirea Sfintelor Paşti şi Sfintei Lumini vă comunicăm următoarele:
Parohia CORNETU, în parteneriat cu Primăria Cornetu, Poliţia Română şi Poliţia locală va asigura distribuirea Sfintelor Paşti către toţi credincioşii din Cornetu, de către clericii din parohie ajutaţi de voluntarii care vor avea ca semn distinctiv o banderolă albă pe braţ şi un ecuson, cu respectarea strictă a regulilor de distanţare socială şi a măsurilor de protecţie (mască sanitară, mănuşi).
Sfintele Paşti se vor distribui în zilele de vineri, 17 aprilie şi sâmbătă, 18 aprilie, iar Sfânta Lumină se va distribui sâmbătă, începând cu ora 20.30.
Vezi aici programul

Parohia BUDA, în parteneriat cu Primăria Cornetu, Poliţia Română şi Poliţia locală va asigura distribuirea Sfintelor Paşti către toţi credincioşii din Buda, de către Preotul Paroh Gheorghe Valentin ajutat de voluntarii care vor avea ca semn distinctiv o banderolă albă pe braţ şi un ecuson, cu respectarea strictă a regulilor de distanţare socială şi a măsurilor de protecţie (mască sanitară, mănuşi).
Sfintele Paşti se vor distribui în parohia Buda în ziua de sâmbătă, 18 aprilie, după programul ataşat, iar Sfânta Lumină tot sâmbătă, de la ora 23.00.
Vezi aici programul


Staţi acasă şi totul va fi bine !

COMUNICAT
Până astăzi, 15 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 7216 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judetul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 135.
În comuna CORNETU avem confirmate trei cazuri pozitive de infecţie cu Covid-19. Numărul de persoane aflate în izolare de la începutul pandemiei a fost de 325. În prezent, avem în monitorizare un număr de 12 de locaţii, iar numărul persoanelor aflate în izolare este de 83, având în vedere că 242 de persoane au ieşit din izolare la încheierea perioadei de 14 zile. Pe teritoriul comunei Cornetu nu există persoane în carantină instituţionalizată.
În municipiul Bucureşti numărul de cazuri confirmate COVID-19 este de 824.
Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !
COMUNICAT
Până astăzi, 14 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 6879 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judetul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 132.
În comuna CORNETU avem confirmat un caz pozitiv de infecţie cu Covid-19. Numărul de persoane aflate în izolare de la începutul pandemiei a fost de 325. În prezent, avem în monitorizare un număr de 16 de locaţii, iar numărul persoanelor aflate în izolare este de 88, având în vedere că 237 de persoane au ieşit din izolare la încheierea perioadei de 14 zile. Pe teritoriul comunei Cornetu nu există persoane în carantină instituţionalizată.
În municipiul Bucureşti numărul de cazuri confirmate COVID-19 este de 789.
Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !
A FOST MODIFICAT PROGRAMUL LINIEI S.T.B. R421
Vă anunţăm că, aşa cum ne-a fost comunicat ieri 13.04.2020 de către Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI), programul de circulaţie cuprinzând orele de plecare de la terminalele liniei R421, începând cu data de 14.04.2020 a fost modificat.
Noul program poate fi consultat aici.


CONTINUA ACTIUNEA DE DEZINFECTIE
Miercuri, 15-04-2020, între ore 10.00 – 17.00, se va continua acţiunea de dezinfecţie în comuna Cornetu la blocurile şi vilele care au spaţii comune.
Rugăm locatarii să desemneze un reprezentant care să urmărească modul în care are loc dezinfecţia acestor spaţii.
COMUNICAT
Până astăzi, 13 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 6633 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judetul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 126.
În comuna CORNETU avem confirmat un caz pozitiv de infecţie cu Covid-19. Numărul de persoane aflate în izolare de la începutul pandemiei a fost de 325. În prezent, avem în monitorizare un număr de 16 de locaţii, iar numărul persoanelor aflate în izolare este de 88, având în vedere că 237 de persoane au ieşit din izolare la încheierea perioadei de 14 zile. Pe teritoriul comunei Cornetu nu există persoane în carantină instituţionalizată.
În municipiul Bucureşti numărul de cazuri confirmate COVID-19 este de 774.
Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !
O NOUA ACTIUNE DE DEZINFECTIE
O nouă acţiune de dezinfecţie a început sâmbătă 11 aprilie cu scările blocurilor D3 şi P2. Această activitate va continua în cursul acestei săptămâni la toate blocurile din comună. Biocidul folosit a fost Rely+On Virkon, un dezinfectant cu acţiuni multiple, având un grad înalt şi spectru larg de combatere a peste 200 de virusuri, inclusiv COVID 19, bacterii si fungi.
COMUNICAT
Până astăzi, 10 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 5467 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judetul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 115.
În comuna CORNETU, nu avem confirmat nici un caz pozitiv de infecţie cu Covid-19. Numărul de persoane aflate în izolare de la începutul pandemiei a fost de 317. În prezent, avem în monitorizare un număr de 15 de locaţii, iar numărul persoanelor aflate în izolare este de 85, având în vedere că 232 de persoane au ieşit din izolare la încheierea perioadei de 14 zile. Pe teritoriul comunei Cornetu nu există persoane în carantină instituţionalizată.
În municipiul Bucureşti numărul de cazuri confirmate COVID-19 este de 688.
Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !
SE SUSPENDA DEPUNEREA DECLARATIILOR DE CASATORIE
Având în vedere adresa nr. 3220473/27.03.2020 emisă de Ministerul Afacerilor Interne, Direcţia de Evidenţă a Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, anunţă că începând cu data de 13 aprilie 2020 şi până la încetarea stării de urgenţă, se suspendă depunerea declaraţiilor de căsătorie şi oficierea căsătoriilor în comuna Cornetu.
Măsura a fost luată în vederea prevenirii răspândirii infecţiei cu noul coronavirus SARS - CoV - 2.
Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta în timpul programului de lucru, la telefon 021.468.92.20 interior 23 sau 0732.222.488 si la adresa de e-mail: starecivila@primariacornetu.ro
Vă mulţumim pentru înţelegere!


COMUNICAT
Până astăzi, 8 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 4761 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).
În judetul ILFOV numărul de cazuri confirmate este de 99.
În comuna CORNETU, nu avem confirmat nici un caz pozitiv de infecţie cu Covid-19. Numărul de persoane aflate în izolare de la începutul pandemiei a fost de 313. În prezent, avem în monitorizare un număr de 16 de locaţii, iar numărul persoanelor aflate în izolare este de 86, având în vedere că 227 de persoane au ieşit din izolare la încheierea perioadei de 14 zile. Pe teritoriul comunei Cornetu nu există persoane în carantină instituţionalizată.
În municipiul Bucureşti numărul de cazuri confirmate COVID-19 este de 637.
Vă rugăm să vă informati doar din surse oficiale !
PROGRAMUL LINIEI S.T.B. R421
Programul de circulaţie cuprinzând orele de plecare de la terminalele liniei R421 , valabil începând cu data de 08.04.2020
Conectare
Utilizator

ParolăŢi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
IMPOZITE SI TAXE 2020
Taxele şi impozitele locale aferente anului 2020 se vor putea achita începând cu 15 ianuarie. Ca şi în anii anteriori, contribuabilii vor avea la dispoziţie următoarele modalităţi de plată a impozitelor şi taxelor locale: •Plata cu numerar sau card bancar la ghişeele din sediul Primăriei Cornetu din şoseaua Alexandriei nr.140.
Plata prin POS ramâne una dintre cele mai sigure şi comode metode de plată a taxelor şi impozitelor locale. La efectuarea tranzacţiei nu se percepe comision suplimentar, securitatea datelor este 100% asigurată, iar contribuabilul este scutit de grija buzunarelor pline de numerar. Programul casieriilor de la sediul Primăriei Cornetu este de luni pâna vineri între orele 8-16. •Plata on-line De departe cea mai comodă modalitate de plată a taxelor şi impozitelor este din faţa calculatorului. Pentru plata online, se parcurg următorii paşi:
•Se accesează pagina Primăriei Cornetu;
•În bara orizontală de sus a site-ului, la sectiunea Servicii Publice → Taxe şi Impozite se apasă pe butonul ” Ghiseul.ro.”;
•În pagina nou deschisă, se introduce numele de utilizator şi parola;
•În noua pagină deschisă, se vizualizează obligaţiile de plată, contribuabilul având posibilitatea achitării în totalitate sau parţial a acestora;
•Se completează datele de pe card solicitate;
•Se confirmă acceptarea efectuării plăţii cu cardul;
•Dacă plata este acceptată, se poate tipari dovada plăţii.
IMPORTANT : Sunt două metode prin care puteţi obţine datele de acces (UTILIZATOR şi PAROLA) pentru ghişeul.ro:     1. Contribuabilii işi pot ridica pe loc datele de acces pentru accesarea platformei ghişeul.ro de la sediul Primăriei Cornetu din şoseaua Alexandriei nr.140, pe baza actului de identitate şi a cererii tip completată care poate fi descărcată de aici     2. Metoda online de obţinere a datelor de logare: Accesaţi secţiunea “SOLICITATI DATE DE ACCES” de pe prima pagină ghişeul.ro si parcurgeţi etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare” Primăria Cornetu este printre primele localităţi din Judeţul Ilfov care pune la dispoziţia cetăţenilor acest serviciu modern.
Pagină generată în 0.06 secunde Copyright@Primaria Cornetu 2020 717,431 vizite unice