24 Noiembrie 2020 02:22:26
Navigare
· PRIMA PAGINA
· PROGRAM CU PUBLICUL
· PROGRAM AUDIENTE
· PROIECTE
· LEGATURI UTILE
· CAUTA IN SITE
· HARTA CORNETU
· HARTA SITE
· ALBUM FOTO
· Informatii de interes public
· Sugestii si reclamatii
· ACHIZITII PUBLICE
· CONCURSURI
· PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
· ALEGERI LOCALE 2020
Pagina oficiala Facebook
Meteo
COMUNICAT
PRIMARIA CORNETU VA INFORMEAZA CA AVETI OBLIGATIA, CA PE TERENUL DUMNEAVOASTRA, SA CURATATI AMBROZIA ( METODELE RECOMANDATE PENTRU PREVENIREA, COMBATEREA SI DISTRUGEREA BURUIENII AMBROZIA SUNT: COSIREA REPETATA, MANUALA SAU MECANIC, IN FUNCTIE DE LOCUL SI SUPRAFATA INFESTATA, DISTRUGEREA CU UNELTE AGRICOLE, SMULGEREA IN CAZUL UNOR SUPRAFETE IZOLATE, EFECTUAREA UNOR ARATURI ADÂNCI SI DISCUIRI PE TERENURI AGRICOLE, ERBICIDAREA DUPA CAZ).
IN CAZ CONTRAR IN URMATOAREA PERIOADA SE VOR FACE VERIFICARI SI CONFORM LEGII NR. 62/2018 SE SANCTIONEAZA CU AMENDA DE LA 750 LEI LA 5.000 LEI PENTRU PERSOANELE FIZICE SI CU AMENDA DE LA 5.000 LEI LA 20.000 LEI PENTRU PERSOANELE JURIDICE.
HAIDETI, SA ARATAM CA NE PASA DE SANATATEA NOASTRA SI A VECINILOR NOSTRI, SA ARATAM CA SUNTEM O COMUNITATE RESPONSABILA. SA NE CURATAM SUPRAFETELE DE TEREN, ASTFEL ÎNCÂT SA NU EXISTE OAMENI CARE SA SUFERE DE PE URMA AMBROZIEI.
COMUNICAT
S.T.B. S.A. EMITE ABONAMENTE REDUSE SI GRATUITE PENTRU ELEVI


S.T.B. SA EMITE ABONAMENTE REDUSE SI GRATUITE PENTRU ELEVI DUPA DATA DE 11 FEBRUARIE 2019.
REFERITOR LA INFORMATIILE DIFUZATE ÎN SPATIUL PUBLIC, PE RETELE DE SOCIALIZARE SAU PRIN SISTEME DE MESAGERIE, POTRIVIT CARORA ELEVII BUCURESTENI AR TREBUI SA SE PREZINTE, PANA LA DATA DE 10 FEBRUARIE 2019, LA CENTRELE DE VÂNZARE ALE S.T.B. S.A. PENTRU A OBTINE ABONAMENTE GRATUITE, S.T.B. S.A. FACE URMATOARELE PRECIZARI :
S.T.B. S.A. VA ÎNCEPE EMITEREA/ ÎNCARCAREA DE ABONAMENTE GRATUITE PENTRU ELEVI ÎNCEPÂND DATA DE 11 FEBRUARIE 2019, ÎN CONFORMITATE CU HCGMB NR. 838/12.12.2018.
ASTFEL, ABONAMENTELE CU REDUCERE 100% SE VOR ELIBERA LA CENTRELE DE EMITERE SI ÎNCARCARE CARDURI STB SA PE BAZA CARNETULUI DE ELEV VIZAT PE ANUL ÎN CURS, CARE VA AVEA ÎNSCRIS PE PRIMA FILA CODUL NUMERIC PERSONAL AL ELEVULUI, PRECUM SI CARTEA DE IDENTITATE - ÎN CAZUL ELEVILOR CU VÂRSTA DE PESTE 14 ANI - CU EVIDENTIEREA DOMICILIULUI STABIL SAU PROVIZORIU.
PENTRU ELEVII CLASELOR PREGATITOARE SI CU VÂRSTA DE PÂNA LA 14 ANI, ABONAMENTELE SE ELIBEREAZA ÎN BAZA ADEVERINTEI DOVEDITOARE/ CARNETULUI DE ELEV, CU STAMPILA UNITATII DE ÎNVATAMÂNT ACREDITATE/ AUTORIZATE PENTRU ANUL ÎN CURS SI COPIE DUPA CERTIFICATUL DE NASTERE.
ELEVII CARE FRECVENTEAZA O UNITATE DE ÎNVATAMÂNT DIN BUCURESTI, BENEFICIAZA DE ABONAMENT LUNAR URBAN GENERAL CU REDUCERE 100%, INDIFERENT DE DOMICILIU SI INDIFERENT DE FORMA DE ÎNVATAMÂNT (CURS DE ZI, FRECVENTA REDUSA).
DE PREVEDERILE ACTELOR LEGISLATIVE MEN?IONATE BENEFICIAZA NUMAI ELEVII DIN ÎNVATAMÂNTUL ACREDITAT/ AUTORIZAT, PRIMAR, GIMNAZIAL, LICEAL SI PROFESIONAL, CU VÂRSTA PÂNA LA 18 ANI SAU PÂNA LA FINALIZAREA STUDIILOR LICEALE/ PROFESIONALE.
ABONAMENTELE CU REDUCERE/ GRATUITATE NU SUNT VALABILE PE LINIILE EXPRES SI PE LINIILE SPECIALE.
VALIDAREA ACESTOR CARDURI ESTE OBLIGATORIE LA FIECARE CALATORIE.

COMUNICAT
CĂTRE UTILIZATORII SERVICIULUI DE SALUBRIZARE

Referitor colectare separată a deşeurior


IN CONFORMITATE CU DISPOZITIILE ART.14 ALIN.(1) DIN LEGEA NR.211/2011 PRIVIND REGIMUL DESEURILOR REPUBLICATA, MODIFICATA SI COMPLETATA PRIN O.U.G. NR.74/2018 AVETI OBLIGATIA COLECTARII DESEURILOR SEPARAT PE CELE 2 FRACTII : RECICLABILE (HARTIE, PLASTIC,METAL,STICLA ) SI DESEURI IN AMESTEC (FRACTIE URNEDA).
IN SITUATIA IN CARE SE VA CONSTATA FAPTUL CA IN RECIPIENTUL DUMNEAVOASTRA DESTINAT COLECTARII SE GASESC DESEURI AMESTECATE , VETI FI SANCTIONAT CONFORM ART.61 ALIN.(1) LIT.A) DIN LEGEA NR. 211/2011 PRIVIND REGIMUL DESEURILOR, REPUBLICATA, MODIFICATA SI COMPLETATA PRIN OUG NR.74/2018, CU AMENDA DE LA 1000 LEI LA 2000 LEI.

OPERATORUL DE SALUBRIZARE NU VA RIDICA DESEURILE IN CAUZA PENTRU CA ACESTUIA IN CONFORMITATE CU ART.14 ALIN.(2) DIN LEGEA NR.211/2011 II ESTE INTERZIS A COLECTA SI TRANSPORTA DESEURI AMESTECATE DIN CELE 2 FRACTII, FAPTA CE SE SANCTIONEAZA CONFORM ART.61 ALIN.(1) LIT.A) CU AMENDA DE LA 20000 LEI LA 40000 LEI.

DE ASEMENEA AVETI OBLIGATIA PRELUARII RECIPIENTULUI IN CAUZA , IN VEDEREA EFECTUARII COLECTARII SEPARATE SI SCOATEREA ACESTUIA LA URMATOAREA TRECERE DE RIDICARE.

VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.
COMUNICAT

INCEPAND CU DATA DE 01.01.2019, VA FUNCTIONA LINIA STB(RATB) R421 PE TRASEUL CORNETU - BUCURESTI(GHENCEA)

IN URMA NUMEROASELOR DEMERSURI FACUTE DE PRIMARIA CORNETU PRIVIND FUNCTIONAREA LINIEI DE TRANSPORT BUCURESTI - CORNETU IN SEDINTA DIN 28.12.2018 A ADUNARII GENERALE A ASOCIATIEI DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA PENTRU TRANSPORT PUBLIC BUCURESTI - ILFOV (UNDE COMUNA CORNETU ESTE MEMBRU FONDATOR) A FOST APROBATA FUNCTIONAREA LINIEI DE TRANSPORT R421 BUCURESTI(GHENCEA) - CORNETU GESTIONATA DE STB(RATB) INCEPAND CU 01 IANUARIE 2019.

     PROGRAM CURSE

     TARIFE

Informatii inundatii 2018


INFORMAȚII INUNDAȚII 2018- citiți aici


Cum se platesc taxele si impozitele locale
Ghiseul.ro


Contribuabilii au la dispoziţie următoarele modalităţi de plată a impozitelor şi taxelor locale:

Plata cu numerar sau card bancar la ghişeele din sediul Primăriei Cornetu din şoseaua Alexandriei nr.140.

Plata prin POS ramâne una dintre cele mai sigure şi comode metode de plată a taxelor şi impozitelor locale. La efectuarea tranzacţiei nu se percepe comision suplimentar, securitatea datelor este 100% asigurată, iar contribuabilul este scutit de grija buzunarelor pline de numerar.
Programul casieriilor de la sediul Primăriei Cornetu este de luni pâna vineri între orele 8-16.

Plata on-line De departe cea mai comodă modalitate de plată a taxelor şi impozitelor este din faţa calculatorului. Pentru plata online, se parcurg următorii paşi:
•Se accesează pagina Primăriei Cornetu;
•În bara orizontală de sus a site-ului, la sectiunea Servicii Publice → Taxe şi Impozite se apasă pe butonul ” Ghiseul.ro.”;
•În pagina nou deschisă, se introduce numele de utilizator şi parola;
•În noua pagină deschisă, se vizualizează obligaţiile de plată, contribuabilul având posibilitatea achitării în totalitate sau parţial a acestora;
•Se completează datele de pe card solicitate;
•Se confirmă acceptarea efectuării plăţii cu cardul;
•Dacă plata este acceptată, se poate tipari dovada plăţii.

IMPORTANT :
Sunt două metode prin care puteţi obţine datele de acces (UTILIZATOR şi PAROLA) pentru ghişeul.ro:
    1. Contribuabilii işi pot ridica pe loc datele de acces pentru accesarea platformei ghişeul.ro de la sediul Primăriei Cornetu din şoseaua Alexandriei nr.140, pe baza actului de identitate şi a cererii tip completată care poate fi descărcată de aici

    2. Metoda online de obţinere a datelor de logare: Accesaţi secţiunea “SOLICITATI DATE DE ACCES” de pe prima pagină ghişeul.ro si parcurgeţi etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare”

Primăria Cornetu este printre primele localităţi din Judeţul Ilfov care pune la dispoziţia cetăţenilor acest serviciu modern.
Contact
PRIMĂRIA COMUNEI CORNETU

Sediul: Comuna Cornetu, sat Cornetu, Şoseaua Alexandriei, Nr. 140

Telefon: 021.468.92.20

Fax:       021.468.90.20

E-mail: primaria@primariacornetu.ro

Web Site : www.primariacornetu.ro


POLIŢIA LOCALĂ CORNETU

Telefon: 021.468.93.43

E-mail: politialocalacornetu@gmail.com


SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR LOCAL DE EVIDENŢĂ A PERSOANELOR (SPCLEP) CORNETU

Telefon/Fax: 021.794.49.87

E-mail: evidentapersoanei@primariacornetu.ro

În cazul unei situaţii de urgenţă apelaţi numărul unic 112
Conectare
Utilizator

ParolăŢi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
IMPOZITE SI TAXE 2020
Taxele şi impozitele locale aferente anului 2020 se vor putea achita începând cu 15 ianuarie. Ca şi în anii anteriori, contribuabilii vor avea la dispoziţie următoarele modalităţi de plată a impozitelor şi taxelor locale: •Plata cu numerar sau card bancar la ghişeele din sediul Primăriei Cornetu din şoseaua Alexandriei nr.140.
Plata prin POS ramâne una dintre cele mai sigure şi comode metode de plată a taxelor şi impozitelor locale. La efectuarea tranzacţiei nu se percepe comision suplimentar, securitatea datelor este 100% asigurată, iar contribuabilul este scutit de grija buzunarelor pline de numerar. Programul casieriilor de la sediul Primăriei Cornetu este de luni pâna vineri între orele 8-16. •Plata on-line De departe cea mai comodă modalitate de plată a taxelor şi impozitelor este din faţa calculatorului. Pentru plata online, se parcurg următorii paşi:
•Se accesează pagina Primăriei Cornetu;
•În bara orizontală de sus a site-ului, la sectiunea Servicii Publice → Taxe şi Impozite se apasă pe butonul ” Ghiseul.ro.”;
•În pagina nou deschisă, se introduce numele de utilizator şi parola;
•În noua pagină deschisă, se vizualizează obligaţiile de plată, contribuabilul având posibilitatea achitării în totalitate sau parţial a acestora;
•Se completează datele de pe card solicitate;
•Se confirmă acceptarea efectuării plăţii cu cardul;
•Dacă plata este acceptată, se poate tipari dovada plăţii.
IMPORTANT : Sunt două metode prin care puteţi obţine datele de acces (UTILIZATOR şi PAROLA) pentru ghişeul.ro:     1. Contribuabilii işi pot ridica pe loc datele de acces pentru accesarea platformei ghişeul.ro de la sediul Primăriei Cornetu din şoseaua Alexandriei nr.140, pe baza actului de identitate şi a cererii tip completată care poate fi descărcată de aici     2. Metoda online de obţinere a datelor de logare: Accesaţi secţiunea “SOLICITATI DATE DE ACCES” de pe prima pagină ghişeul.ro si parcurgeţi etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare” Primăria Cornetu este printre primele localităţi din Judeţul Ilfov care pune la dispoziţia cetăţenilor acest serviciu modern.
Pagină generată în 0.04 secunde Copyright@Primaria Cornetu 2020 720,961 vizite unice