18 Ianuarie 2019 20:33:19
Navigare
· PRIMA PAGINA
· PROGRAM CU PUBLICUL
· PROGRAM AUDIENTE
· NOUTATI
· PROIECTE
· LEGATURI UTILE
· CAUTA IN SITE
· HARTA CORNETU
· HARTA SITE
· ALBUM FOTO
· Informatii de interes public
· ACHIZITII PUBLICE
· CONCURSURI
Meteo
Bun venit
Dragi prieteni,  Vă invit ca prin intermediul acestui site să vă informaţi despre localitatea noastră, despre administraţia sa şi să participaţi la discutarea problemelor acesteia.

  Comuna Cornetu spune un bun venit tuturor celor care o vizitează virtual sau real !

  Acest site este un instrument de informare modern şi eficient pentru locuitori, dar şi un mijloc de a face cunoscute proiectele noastre de dezvoltare.

  Pe această cale vreau să le mulţumesc locuitorilor comunei Cornetu pentru că au încredere în mine şi vreau  să-i asigur de întregul meu devotament faţă de ei şi faţă de localitatea noastră.
Principalul meu obiectiv este acela de a moderniza localitatea şi de o aduce la standarde europene din punct de vedere al infrastructurii, al curăţeniei şi al spaţiilor verzi.

  Odată cu investiţiile în modernizarea infrastructurii, o altă prioritate rămane creşterea permanentă a calităţii serviciilor în relaţia directă cu cetăţenii.

Din acest punct de vedere vreau ca localitatea noastră să devină un exemplu pozitiv de transparenţă pentru administraţia publică din România.

Primarul Comunei Cornetu,
STOICA ADRIAN EDUARDCOMUNICAT
CATRE UTILIZATORII SERVICIULUI DE SALUBRIZARE

Referitor colectare separata a deseurior


IN CONFORMITATE CU DISPOZITIILE ART.14 ALIN.(1) DIN LEGEA NR.211/2011 PRIVIND REGIMUL DESEURILOR REPUBLICATA, MODIFICATA SI COMPLETATA PRIN O.U.G. NR.74/2018 AVETI OBLIGATIA COLECTARII DESEURILOR SEPARAT PE CELE 2 FRACTII : RECICLABILE (HARTIE, PLASTIC,METAL,STICLA ) SI DESEURI IN AMESTEC (FRACTIE URNEDA).
IN SITUATIA IN CARE SE VA CONSTATA FAPTUL CA IN RECIPIENTUL DUMNEAVOASTRA DESTINAT COLECTARII SE GASESC DESEURI AMESTECATE , VETI FI SANCTIONAT CONFORM ART.61 ALIN.(1) LIT.A) DIN LEGEA NR. 211/2011 PRIVIND REGIMUL DESEURILOR, REPUBLICATA, MODIFICATA SI COMPLETATA PRIN OUG NR.74/2018, CU AMENDA DE LA 1000 LEI LA 2000 LEI.

OPERATORUL DE SALUBRIZARE NU VA RIDICA DESEURILE IN CAUZA PENTRU CA ACESTUIA IN CONFORMITATE CU ART.14 ALIN.(2) DIN LEGEA NR.211/2011 II ESTE INTERZIS A COLECTA SI TRANSPORTA DESEURI AMESTECATE DIN CELE 2 FRACTII, FAPTA CE SE SANCTIONEAZA CONFORM ART.61 ALIN.(1) LIT.A) CU AMENDA DE LA 20000 LEI LA 40000 LEI.

DE ASEMENEA AVETI OBLIGATIA PRELUARII RECIPIENTULUI IN CAUZA , IN VEDEREA EFECTUARII COLECTARII SEPARATE SI SCOATEREA ACESTUIA LA URMATOAREA TRECERE DE RIDICARE.

VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.
COMUNICAT
FOCURI DE ARTIFICII IN NOAPTEA DINTRE ANI

LA FEL CA IN FIECARE AN, SI IN ANUL ACESTA PRIMARIA CORNETU ORGANIZEAZA IN PARCUL DIN FATA PRIMARIEI, LA TRECEREA DINTRE ANI, UN SPECTACULOS FOC DE ARTIFICII


COMUNICAT

PROIECT DE 7,4 MILIOANE DE EURO PENTRU CORNETU DIN FONDURI EUROPENE


PROIECTUL SE VA DERULA IN CADRUL PROGRAMULUI OPERATIONAL INFRASTRUCTURA MARE (POIM) 2014 - 2020 SI PREVEDE EXTINDEREA SISTEMULUI DE ALIMENTARE CU APA SI CANALIZARE (19,1KM RETEA DE APA SI 20,1 KM RETEA DE CANALIZARE), LUCRARI CE SE VOR EXECUTA IN SAT BUDA PE STRAZILE: SCOLII, ZORILOR, ARGES, MERILOR, PODISOR SI IN SAT CORNETU PE STRAZILE PRELUNGIRE LALELELOR, SALCIEI, CASTANILOR, NUCULUI, FAGULUI, STEJARULUI, PLOPILOR, BRADULUI, CRIZANTEMELOR, TEIULUI, MOLIDULUI, ORHIDEELOR, ISLAZULUI, MAGNOLIEI, BARAJULUI, AMURGULUI.
COMUNICAT

TAXELE SI IMPOZITELE LOCALE IN ANUL 2019 LA NIVELUL CELOR DIN 2018


IN CADRUL SEDINTEI ORDINARE DIN 28.12.2018 CONSILIUL LOCAL CORNETU A APROBAT CA IMPOZITELE SI TAXELE LOCALE SA SE MENTINA LA NIVELUL CELOR DIN 2018.

COMUNICAT

COLECTARE DESEURI MENAJERE 2019

IN URMA ANALIZEI ACTIVITATII DE COLECTARE A DESEURILOR MENAJERE DIN COMUNA CORNETU, IN SEDINTA ORDINARA DIN 28.12.2018 CONSILIUL LOCAL CORNETU A APROBAT MODIFICAREA PROGRAMULUI(ZILELOR) DE COLECTARE.


PROGRAMUL PRESTATIEI DE SALUBRIZARE MENAJERA IN COMUNA CORNETU, JUDETUL ILFOV INCEPAND CU 01.01.2019

1. Colectare deseuri reciclabile in amestec(hartie,metal,plastic si sticla) in toata comuna IN FIECARE ZI DE JOI;


2. Colectare deseuri mixte(fractie umeda) in amestec :

2.1 - Sat Buda: str.Podisor, str.Bujorului, str.Aviatiei.
- Sat Cornetu: str.Aeroportului, Zorelelor(vile+abonati casnici), Gladiolelor(vile+abonati casnici),
Alexandriei partea dreapta(blocuri+abonati casnici), Bujorului(blocuri+abonati casnici), Livezi(blocuri+abonati casnici), Lalelelor, Crinului, Daliilor, Amurgului, Curcubeului, Zenitului, Pescarusului, Luncii, Apusului, Lacului, Flacara, Garoafei, Salciei, Castanilor, Levantica, Alunis, Socului, Nucului, Amurgului .

a. Saptamana I LUNI si VINERI
b. Saptamana II MIERCURI
c. Saptamana III LUNI si VINERI
d. Saptamana IV MIERCURI
e. Saptamana V LUNI si VINERI
..................................................

2.2 SAT BUDA : Str.Zorilor, Scolii, Arges, Merilor
CORNETU : Str.Rasaritului, Str.Trandafirilor, Str.Pinului, Str.Macesului, Str.Taberei, Str.Islazului, Str.Plopilor, Str.Salcamilor, Str.Bradului, Str.Cornilor, Str.Fagului, Str.Alexandriei partea stanga(abonati casnici+blocuri), Str.Panselelor(vile+abonati casnici), Str.Crizantemelor, Str.Slt.Stanciu Gheorghita, Str.Zavoiului, Str.Barajului, Str.Constructorului, Str.Stejarului. Str.Teiului, Str.Molidului.

a. Saptamana I MIERCURI
b. Saptamana II LUNI si VINERI
c. Saptamana III MIERCURI
d. Saptamana IV LUNI si VINERI
e. Saptamana V MIERCURI

.................................................


Agentii economici si institutiile publice se vor include in programul strazilor pe care sunt amplasate.

COMUNICAT

INCEPAND CU DATA DE 01.01.2019, VA FUNCTIONA LINIA STB(RATB) R421 PE TRASEUL CORNETU - BUCURESTI(GHENCEA)

IN URMA NUMEROASELOR DEMERSURI FACUTE DE PRIMARIA CORNETU PRIVIND FUNCTIONAREA LINIEI DE TRANSPORT BUCURESTI - CORNETU IN SEDINTA DIN 28.12.2018 A ADUNARII GENERALE A ASOCIATIEI DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA PENTRU TRANSPORT PUBLIC BUCURESTI - ILFOV (UNDE COMUNA CORNETU ESTE MEMBRU FONDATOR) A FOST APROBATA FUNCTIONAREA LINIEI DE TRANSPORT R421 BUCURESTI(GHENCEA) - CORNETU GESTIONATA DE STB(RATB) INCEPAND CU 01 IANUARIE 2019.

     PROGRAM CURSE

     TARIFE

SELECTAREA SI COLECTAREA DESEURILOR

VA ADUCEM LA CUNOSTINTA CA TOTI UTILIZATORII SERVICIILOR DE SALUBRITATE AVEM OBLIGATIA SELECTARII DESEURILOR PE DOUA FRACTII : DESEURI MENAJERE SI DESEURI RECICLABILE(plastic, hartie, sticla, metal).

Gradinita in satul Buda


S-au inceput lucrarile la Gradinita din satul Buda finantata in cadrul P.O.R. 2014-2020 Axa 10 "Imbunatatirea infrastructurii educationale"
Gradinita sat Buda
Centenarul Marii Uniri - 1 Decembrie 2018, Comuna Cornetu


Informatii linia RATB 407


DEMERSURI FĂCUTE DE PRIMĂRIA CORNETU ÎN PERIOADA 2015-2018 PENTRU FUNCȚIONAREA LINIEI RATB 407- citiți aici

Informatii inundatii 2018


INFORMAȚII INUNDAȚII 2018- citiți aici


Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Utilizatori conectaţi
· Vizitatori conectaţi: 2

· Membri conectaţi: 0

· Membri înregistraţi: 161
· Cel mai nou membru: Braslasu Mihail
Pagină generată în 0.06 secunde Copyright@Primaria Cornetu 2011-2019 Site realizat de IT-TOTAL 604,510 vizite unice